Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Om LeBOCK

LeBOCK Fodtøj er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling og levering af CE EN certificeret fodtøj til professionelle i en række brancher. Desuden servicerer LeBOCK det private marked og tilbyder sko, støvler og tilbehør til privat- og fritidsbrug.

Til daglig er det CEO Lene Bock, der driver virksomheden med domicil i Faaborg på Sydfyn. Det sker i tæt samarbejde med en række dygtige medarbejdere, der betjener små og store kunder via nettet og personlig rådgivning. Ole Bock, Chairman of the Board har ikke sin daglige gang i virksomheden mere. Men er altid en god sparringspartner for CEO Lene Bock.

Ejerforhold

Virksomheden blev grundlagt i 1996 og var indtil 1. juli 2002 ejet af Ole Bock personligt, derefter overtaget af LeBOCK Holding ApS (ejet af Ole Bock).

Ole Bock

Chariman of the Board Ole Bock er uddannet handels- og skotekniker i 1979. Han blev selvstændig erhvervsdrivende første gang i 1983 med salg af materialer og maskiner til den europæiske skoindustri. Ole Bock grundlagde LeBOCK Fodtøj i 1996 og har siden arbejdet med udvikling og ledelse af virksomheden. Han er aktiv i erhvervskredse og kendt som en energisk iværksættertype, der har mange jern i ilden.

Lene Bock

CEO Lene Bock står for den daglige drift og administration af LeBOCK. Hun har 25 års erfaring i virksomheden med alt fra kundeservice, indkøb og personaleledelse til salg og ERP-systemer. Lene Bock er medarbejderen, der kender alle kroge af virksomheden og kan svare på stort set alt. Hun er kendt for sit gode humør og sin pragmatiske tilgang til arbejdslivets udfordringer.

Tilsammen udgør Ole og Lene Bock både privat og professionelt et makkerpar, der kan få tingene til at ske!

Idégrundlag

LeBOCK ApS blev grundlagt i 1996 med det mål at udvikle og fremstille CE EN certificeret arbejdsfodtøj og sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. CE EN certificeringen af LeBOCKs fodtøj giver kunderne tryghed og sikkerhed for, at kravene til kvalitet og slidstyrke opfyldes.

Målsætning

LeBOCK ApS er i dag en af Skandinaviens førende virksomheder inden for udvikling og levering af specielt arbejdsfodtøj og uniformsfodtøj. LeBOCK stiler mod også at blive førende på levering af højteknologisk sikkerhedsfodtøj til industrien. Denne målsætning søges indfriet gennem samarbejde med partnere i bl.a. Italien og Tyrkiet samt internationale firmaer, der fremstiller højteknologiske råmaterialer, til brug for produktion af innovativ og bæredygtigt fodtøj. LeBOCK er i dag blandt de mest sælgende af CE EN certificeret fodtøj i Skandinavien.

Økonomi

Omsætningen har i en årrække været kraftigt stigende, og virksomheden er flere gange kåret som gazellevirksomhed af Børsen. Virksomheden har i dag en sund økonomi og et stabilt kundegrundlag. LeBOCK har række store langtidskontrakter på leverancer på fodtøj til industrien samt offentlige virksomheder.

Donationer og velgørenhed

LeBOCK donerer til flere organisationer heriblandt Børnecancerfonden og De Danske Hospitalsklovne, for på den måde at støtte op om deres arbejde.
LeBOCK donerer hvert år tøj og fodtøj til de hjemløse i samarbejde med de hjemløses organisation Projekt Husvild & SAND. 

LeBOCK Fodtøj ApS

L. Frandsensvej 2
5600 Faaborg
62 68 27 27
Mail: lebock@lebock.dk
CVR: 19156885

Ole Bock

Chairman of the Board
Tlf. 62 68 27 27
Mail: o@lebock.dk

Lene Bock

CEO
Tlf. 62 68 27 27
Mail: lene@lebock.dk