Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Outdoorsko

Er du på udkig efter nogle praktiske fritidssko til en god pris? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af sko inden for outdoor og fritid til både damer og herrer.


Når du er på udkig efter nye outdoor-sko eller -støvler, er det vigtigt, at du går efter en høj kvalitet. Skoene skal være solide, så de kan holde til al salgs vejr og diverse sportslige aktiviteter, og derudover skal de være behagelige at have på i mange timer i træk. En fritidssko skal derfor være let, åndbar, komfortabel og have en stødabsorberende sål, der sikrer stabilitet på alle underlag.


Vores sortiment består blandt andet af almindelige korte fritidsstøvler og fritidssko, komfortable sandaler, solide og praktiske støvler og robuste gummistøvler. Uanset om du søger fritidssko til mænd eller damer, finder du et godt udvalg her på siden. Vi har også smarte outdoor-sko til børn, der både kan bruges til hverdag og sportsaktiviteter.


Hos LeBOCK har vi gjort det nemt for dig at finde de helt rette fritidssko, da du kan tilpasse vores udvalg af sko ved blandt andet at vælge herre eller dame, din skostørrelse eller bestemte sikkerhedsegenskaber. Du kan også vælge kun at få vist outdoor-sko og -støvler til børn. Når du har tilpasset udvalget, får du vist de outdoor-sko, der passer til dine søgekriterier. Det giver dig et godt overblik, så du hurtigt kan vælge de rette sko til dine behov.


Vi har løbende gode tilbud her på webshoppen, så du kan være heldig at finde et par nye sko eller støvler til en ekstra god pris. Bestiller du dine nye fritidssko inden kl. 14.00, sender vi din pakke den samme dag, og køber du for mere end 500 kr., leverer vi din bestilling gratis. Vi tilbyder desuden fuld returret i 14 dage, såfremt du fortryder dit køb.


Kig nærmere i vores udvalg af fritidssko og -støvler til mænd, kvinder og børn og find det rette par sko til dine behov.

89 VARER
Vis antal
Sortér efter