Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Rengøring

Arbejder du som sundhedspersonale, eller inden for veterinær eller rengøring? Hos LeBOCK har vi specialiseret os i at tilbyde det perfekte fodtøj til lige netop dit erhverv. Se nærmere på vores store udvalg her, og find det fodtøj, der passer lige præcis til dig og dit arbejde.


Fodtøj til sundhedspersonale, medarbejdere på veterinære klinikker, samt rengøringspersonale er underlagt store krav til kvalitet, hygiejne, og ikke mindst komfort. I en branche, hvor tingene til tider går hurtigt, og hvor man hver dag tilbringer mange timer stående og på farten, er det altafgørende med fodtøj af god kvalitet. Derfor har vi hos LeBOCK et bredt udvalg af arbejdssko.


For eksempel tilbyder vi hvide sikkerhedssko i vandafvisende materiale. Skoen er et godt bud på det perfekte fodtøj til sundhedspersonale, da her er tale om en yderst hygiejnevenlig sikkerhedssko. Komforten er høj, idet skoen er utrolig let. Desuden er ydersålen stødabsorberende, skridhæmmende og antistatisk. Foruden disse sikkerhedssko, tilbyder vi en lang række arbejdssko, blandt andet også gummistøvler og træsko, der alle egner sig til brug i rengørings-, veterinær-, og sundhedssektoren.


Se de forskellige modeller på siden her, og kom et skridt nærmere i jagten på dine arbejdssko. Vi tilbyder 14 dages fuld returret på køb, og desuden betaler vi portoen, hvis du køber for over 500 kroner. Hvis du bestiller inden kl. 14, sender vi dine nye arbejdssko afsted samme dag.


 

38 VARER
Vis antal
Sortér efter