Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Beklædning - Sort industri

Kræver dit arbejde, at du har ekstra varmt og praktisk undertøj på? Hos LeBOCK finder du et stort udvalg af undertøj, der er velegnet til sort industri, men også til hverdag og på skiferien. Du kan både finde tøj, sokker og undertøj til kvinder og mænd i flere forskellige modeller og farver som sort, blå, grøn og grå her på siden.


Vi forhandler alt inden for beklædning til en lang række brancher og tilbyder derfor også et stort udvalg af undertøj i høj kvalitet. Undertøjet er lavet af Merino-uld fra Thermowave, der er et 100% naturprodukt. Thermowave er højkvalitets funktionsundertøj med mange fordele – det er blandt andet beskyttende mod UVA-stråler, thermoregulerende og svedabsorberende. Undertøjet har desuden en fremragende pasform og er meget åndbart og komfortabelt, hvilket gør det ideelt at bruge under dit arbejdstøj.


I vores udvalg af tøj til sort industri finder du veste, bukser, jakker og shorts. Tøjet er certificeret arbejdstøj fra Italienske U-Power, der er udviklet efter nyeste principper. Det sikrer en høj kvalitet og åndbarhed. Derudover er tøjet meget praktisk til forskelligt arbejde, da der er mange lommer i flere forskellige størrelser.


Køb undertøj til sort industri billigt hos LeBOCK. Vi tilbyder hurtig levering, gode tilbud og fri fragt, når du køber undertøj, arbejdstøj eller sko for mere end 500 kr. Afgiv din bestilling inden kl. 14.00, så sender vi din pakke samme dag.

12 VARER
Vis antal
Sortér efter