Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Sort industri

Har du et arbejde, der kræver solidt og sikkert fodtøj, er et par sikkerhedssko det rette valg. Vi har et stort sortiment inden for sikkerhedssko til industri, så du nemt kan finde det fodtøj, der passer til din branche.


Vi forhandler sikkerhedssko til sort industri med fokus på komfort og høj kvalitet. I vores sortiment finder du derfor sorte sikkerhedssko i mange forskellige modeller. Vi tilbyder blandt andet tøffeltræsko, kaptræsko, sandaler, uniformsko og skridsikre støvler. Flere af skoene er lavet af naturmateriale og er ekstra åndbare, hvilket giver dig en behagelig komfort i hverdagen.


For dig, som går meget i løbet af arbejdsdagen, er det en fordel at vælge stødabsorberende fodtøj. Hos LeBOCK har vi udviklet en speciel LeFLEX Comfortsål, der er ekstra stødabsorberende, og flere af vores sikkerhedstræsko har denne udskiftelige LeFLEX Comfortsål monteret med velcrotape. Det betyder, at du får en sikkerhedstræsko, som passer til netop dine behov.


I vores sortiment finder du også speciallavet brandstøvler, der er 100% vandtætte med GORE-TEX membran. Brandstøvlerne har desuden en ydersål, der er varmeresistent helt op til 300 grader.


Køb dine sikkerhedssko til industri online hos LeBOCK og få hurtig levering, fri fragt ved køb over 500 kr. samt fuld returret i 14 dage.

81 VARER
Vis antal
Sortér efter