Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Thermowave Dame trøje med 1/2 lynlås

UDSALG
Del Share on Google+

Thermowave Dame trøje med 1/2 lynlås

  • Varenr.:27TWXTRM442990
  • Køn Dame
  • Størrelse XS - XL
  • Farve Hvid/sort

 

EXSTREME modellen med 1/2 lynlås, er teknisk set, med 80 % Merinould kombineret med 20 % polyamid på ydersiden. Indersiden er udviklet med 100 % fugttransporterende, tekniske polyesterfibre. Et Merinould produkt til dig, der det meste af dagen er i rimelig aktivitet. EXSTREME fokuserer via denne fiber opbygning på at transportere din aktivitets kropsvæsker, væk fra kroppen og ud i det yderste lag, til den skønne bløde og IKKE kradsende Merinould, der i de kolde tider holder dig, tør og varm på kroppen.

 

DKK 765,00


inkl moms
Vælg størrelse:

✓ Gratis fragt over 500 kr ✓ Daglig levering (bestil inden kl. 14) ✓ Mere end 25 års erfaring


Merino Xtrem

En god kombination af 100% polyester på indersiden, 80% merino og 20% polyamid på ydersiden. Dette gør at sættet er dejlig varmt og har samme egenskaber som 100% merino. De 20% polyamid gør at sættet holder sig utrolig flot vask efter vask. Utrolig lækker kvalitet og tykkelse der gør det perfekt til arbejde, sport og fritid.

Polyesteren er rigtig god til at transportere sveden væk fra kroppen. I kombination med merinoulden, gør det at det holder sig lugtfrit.

 

 

Specifikationer

Farve : Hvid/sort

Retur

Hvis varen ikke passer dig, kan du sende pakken retur til os og få den byttet. Vi skal have information omkring returneringen inden for 14 dage, og varen skal afsendes senest 14 dage efter oplysning omkring retursag.

Læs mere her

Levering

Når du handler hos LeBOCK er du sikret hurtig og sikker levering via Post Danmark. I de fleste tilfælde modtager du allerede dine varer dagen efter bestilling.

Læs mere her

VIP-fordele

Kunne du tænke dig ekstra fordele som kunde hos LeBOCK? Så brug 1 minut på at udfylde formularen og blive VIP medlem. Det er helt gratis.

Fordele ved at være VIP medlem:

  • 10% rabat på din næste ordre.
  • Udvidet returret (fra 14 til 30 dage).
  • Gratis returfragt* ved ombytning.
  • Lavere priser på de fleste produkter.
  • Presale og særtilbud kun for VIP medlemmer.

Læs mere og udfyld formularen her