Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Indlægssåler/Såler til sko

Er det vigtigt for dig, at dine sko er så komfortable som muligt, så bør du vælge nogle såler, der gør dine sko endnu mere behagelige at have på. Hos LeBOCK forhandler vi indlægssåler med forskellige funktioner, der sikrer dig god komfort. Vi har løbende gode tilbud, og alle såler er af god kvalitet, så du kan mærke en stor forskel, når du bruger en indlægssål i din sko.


I vores sortiment af skosåler finder du blandt andet indlægssåler med individuel tilpasning, halvsåler, såler i filt, såler til træsko, stødabsorberende såler og indlægssåler, der er velegnet til dig, som har hælproblemer eller som står og går meget.


Har du brug for en stødabsorberende sål, kan du få en lækker indlægssål, der er lavet i et latex-materiale og samtidig optager eventuelle lugtgener. Står og går du meget, eller døjer du med hælproblemer, anbefaler vi en LeBOCK Energy indlægssål. Det er en yderst komfortabel og stødabsorberende sål, der former sig efter din fod og sikrer høj ydeevne og mindre træthedsfornemmelse. Er du diabetiker, eller har du ofte ømme fødder, så er Pedag Sensitive den rette sål til dig. Sålen er meget blød og giver ekstra støtte til foden, hvilket gør den ekstra behagelig at have på.


Du behøver ikke at bekymre dig over, om sålerne passer til dine sko, når du køber dem online hos LeBOCK. Du kan enten købe såler i din nøjagtige størrelse eller vælge en model, som du nemt kan klippe til, så den passer ned i din sko. Ved nogle skosåler finder du vejledninger i forhold til valg af størrelse, som du kan læse mere om i produktbeskrivelserne.


Bestiller du dine varer inden kl. 14.00, tilbyder vi daglig levering, så du hurtigt modtager din bestilling. Vi tilbyder også fri fragt, når du køber for mere end 500 kr. her på webshoppen, og du har desuden fuld returret i 14 dage, hvis du fortryder dit køb.

13 VARER
Vis antal
Sortér efter