Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Skocreme & skobørster

Pleje af dine sko er nødvendigt for at holde dem pæne og i god stand. Hos LeBOCK finder du alt, hvad du skal bruge af skocreme og skobørster til pleje af dine sko. I vores udvalg finder du blandt andet sort skocreme, imprægneringsspray til effektiv imprægnering af sko, skocreme til læder og skobørster i naturtræ af god kvalitet. Du kan nemt og hurtigt finde den skobørste eller skocreme, som du har brug for, og vi kører løbende med gode tilbud på vores produkter her på siden.


Imprægnering sikrer en langtidsvirkende beskyttelse af dine sko. Det er essentiel pleje, der beskytter effektivt mod snavs og samtidig giver dine sko en længere levetid. Hos LeBOCK kan du købe imprægneringsspray fra Springyard, der er en kraftig imprægneringsspray til læder, ruskind, nubuck, tekstil og tex-materiale. Vores imprægnering beskytter både tøj og sko effektivt mod vand og snavs.


Vi tilbyder forskellige skobørster lavet af naturtræ, som effektivt gør dine sko fine igen. Du kan blandt andet få en skobørste til polering af fodtøj, så skoens overflade igen kan fremstå ren og blank, eller en skobørste til påsmøring af skocreme på læder, der kan anvendes til alt slags læder.


I vores sortiment finder du også skocreme i forskellige farver, så du kan få den rette pleje, der passer til dine sko. Vi har blandt andet skocreme til tekstil, som er en flydende farvepleje, der kan fås i sort eller klar samt skocreme, som nemt påføres med en svamp og kan fås i sort, mørkebrun og klar.


Hos LeBOCK har vi løbende gode tilbud på vores skocreme og skobørster, og det er både nemt og attraktivt at købe pleje til dine sko online hos os. Hvis du sørger for at bestille dine varer inden kl. 14.00, tilbyder vi daglig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at polere dine sko, give dem imprægnering eller få dem til at se helt fine ud igen med den rette skocreme. Køber du for mere end 500 kr., tilbyder vi fri fragt, og vi giver dig desuden fuld returret i 14 dage, hvis du fortryder dit køb.