Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Skridsikre såler & pigsåler

Er du på udkig efter skridsikre såler eller pigsåler, der sikrer, at du står godt fast på glatte overflader? Hos LeBOCK finder du et udvalg af skridsikre såler og pigsåler af god kvalitet til lave priser. Vi har løbende gode tilbud inden for skridsåler, så du kan gøre et godt køb online, når du skal have nye såler til dine sko. Pigsåler og skridsikre såler er yderst praktisk tilbehør til dine sko, som du nemt kan tage udenpå dit fodtøj, så du står sikkert ved glatte områder både indendørs og udendørs.


Skal du ud i sne- eller isglat føre, kan du få en skridsikker pigsål til at trække udenpå din sko, som du både kan bruge, når du går og løber. Sålen har små ”dupper” under forfod og hæl, der sikrer, at du står fast på sne- og isglatte overflader.


Har du brug for ekstra robuste og skridsikre såler til dine vintersko, er en kraftig issål et godt valg. Her får du en solid og meget skridsikker sål, der er velegnet til udendørs arbejde på sne- og isglatte overflader. Sålens ”dupper” er ekstra kraftige og sikrer dermed, at du står godt fast på de glatte overflader.


I vores sortiment af skridsikre såler og pigsåler har vi også en sort galoche med skridsikre såler, der er ideel som overtrækssko til indendørs brug. Overtræksskoen beskytter dine egne sko og giver samtidig en ekstrem skridhæmmende effekt ved færden på våde og glatte gulve.


Vi har gjort det både nemt og attraktivt for dig at handle online hos LeBOCK. Hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 14.00, tilbyder vi daglig levering, så du hurtigt kan få dine nye skridsikre såler eller pigsåler i brug. Vi tilbyder desuden fri fragt, når du køber for mere end 500 kr. i vores webshop, og du har samtidig fuld returret i 14 dage, hvis du fortryder dit køb.